Offentlige anskaffelser - hvordan vinne anbud - Nettkurs

Offentlige anskaffelser - hvordan vinne anbud - Nettkurs
Varenr.
4406
Pris
kr 1 250,00 Eks. MVA

Kvantumsrabatt

Loading...

Øk dine vinnersjanser ved offentlige anskaffelser. Det offentlige kjøper inn for ca 400 milliarder kroner i året. Se demo av kurset.

Kursinformasjon:
Regelverket om offentlige anskaffelser er komplisert og det er lett å gjøre feil. Og, feil kan fort koste deg en lukrativ avtale med en offentlig innkjøper.
Nettkurset Offentlige anskaffelser – hvordan vinne anbud? gir deg nødvendig kunnskap om grunnleggende prinsipper i regelverket om offentlige anskaffelser. Formelle feil som kan oppleves som bagateller, kan fort koste deg en fordelaktig avtale. Små feil blir veldig dyre. Dette nettkurset gjør deg tryggere og mer effektiv i utviklingen av anbud og øker dine vinnersjanser. Kurset er oppdatert etter endringene i forskriften pr. 14.06.2015.


Målgruppe:
Offentlige anskaffelser – hvordan vinne anbud? er et interaktivt nettkurs som passer for alle bedrifter som svarer på, eller ønsker å svare på offentlige anbudskonkurranser.


Kursvarighet:

Offentlige anskaffelser – hvordan vinne anbud? har en varighet på ca. 3-4 timer. Du styrer selv tempo og du kan gjennomføre nettkurset hvor du vil og når du vil.


Kapitler i nettkurset Offentlige anskaffelser – hvordan vinne anbud:

- Oversikt over regelverket
- Informasjon om fremtidige konkurranser
- Konkurransedokumentene
- Tildelingskriterier
- Ulike konkurranseformer
- Utarbeidelse av tilbud
- Tilbudsfristen
- Evaluering av tilbudene
- Varsel om tildeling
- Hva man kan klage på og hvordan
- Håndhevelse


Sterk faglig forankring:

Offentlige anskaffelser – hvordan vinne anbud? er utviklet i samarbeid med advokat Esther Lindalen R. Garder, Prosjektservice og Norsk Interaktiv. Advokat Lindalen er en av Norges fremste advokater innenfor regelverket om offentlige anskaffelser og er en av to forfattere av kommentarutgaven til regelverket.

Plattform:
Nettkurset kan kjøres på PC, Mac og nettbrett. Se våre maskinkrav beskrevet i betingelsene.

Se kurspresentasjon: