EX-kurs grunnleggende 2016 - Nettkurs

EX-kurs grunnleggende 2016 - Nettkurs
Varenr.
4402
Pris
kr 3 800,00 Eks. MVA

Kvantumsrabatt

Loading...
Ex grunnleggende: Nettkurs i å forebygge eksplosjonsfare i norsk industri
 

Så spennende eksplosjoner er i filmer! I det virkelige livet vil vi derimot at folk skulle komme trygt hjem. På fabrikker, bensinstasjoner, verksteder og på oljeflatformer jobber man stadig i nærheten av eksplosjons- og brannfarlige stoff. Derfor skal man ha en god oversikt over hvordan farer oppstår og hvordan man beskytter seg mot dem.


Ex grunnleggende
  er et kurs innen elektriske installasjoner i eksplosjonsfarlige områder. Målet med kurset er at de som arbeider i eksplosjonsfarlige områder skal utføre arbeidet på en sikker og god måte.


Kurset skal bidra til at brukerne opplever både kurssituasjonen og jobben etterpå som motiverende og lærerik. Vårt mål er at alle ansatte blir motivert til å utføre en sikker, trygg og god jobb. Alle som gjennomgår dette kurset vil være tilstrekkelig kvalifisert til selvstendig å kunne  utføre de oppdragene som blir planlagt med elektriske installasjoner innenfor eksplosjonsfarlige områder.


I dette nettkurset forklarer vi grundig hva slags sikkerhetskrav man skal tenke på når man jobber med elektriske anlegg i eksplosjonsfarlige områder. Innholdet er utviklet i samarbeid med en ekspert på feltet som selv utfører elektriske arbeid på oljeplattformer og holder sikkerhetskurs. Han har hjulpet oss med å formidle hvordan ulike beskyttelsesmidler og -utstyr beskytter folk, og hvilke grunnprinsipper som ligger bak sikkerhetsregler.


Kunnskaper nettkruset gir, gjør verden til et litt sikrere sted. Det er en stor anerkjennelse at flere norske selskaper bruker dette e-kurset fremfor et klasseromskurs.


Kurset finnes også i en engelsk versjon, og kan leveres på forespørsel. Ta kontakt med Nettkurs24.no.


Plattform: Nettkurset krever Flash installert og kan kjøres på PC og Mac.


Dette kurset er produsert av Approve AS.