FSE Lavspenning Offshore 2016 - Nettkurs

FSE Lavspenning Offshore 2016 - Nettkurs
Varenr.
4414
Pris
kr 600,00 Eks. MVA

Kvantumsrabatt

Loading...

Kurset konsentrerer seg om sikkerhet ved arbeid i offshore lavspenningsanlegg.

Dette e-læringskurset dekker emne ”Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg – FSE”. Kurset konsentrerer seg om sikkerhet ved arbeid i offshore lavspenningsanlegg.


Kurset består av 15 kapitler med ulike temaer som inneholder informasjon om både forebygging av el-ulykker og rutiner ved ulykker, samt teoretisk førstehjelp. Det skal bidra til å unngå skader på mennesker, utstyr og anlegg. Kurset passer for alle som arbeider i lavspenningsanlegg på offshore-installasjoner. Kravene i FSE blir forklart på en motiverende, klar og enkel måte.


Elektrisitet kan være veldig moro i en tegnefilm!
I realiteten er strømgjennomgangen ikke fullt så moro. For at strømmen ikke skal skade mennesker og verdier, må elektrisk arbeid utføres med stor nøyaktighet. Heldigvis kan man lære av andres erfaringer. Sikkerhetsforskrifter baserer seg nettopp på tidligere erfaringer. I kurs om FSE, forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg, har vi forklart hvorfor disse forskriftsreglene finnes og hvordan de hjelper å forebygge ulykker og oppføre seg riktig i en farlig situasjon.

Slik hjelper vi elektrikere å utføre jobben sin på en sikker måte.

Kurset finnes også i en engelsk versjon, og kan leveres på forespørsel. Ta kontakt med Nettkurs24.no.

Plattform: Nettkurset krever Flash installert og kan kjøres på PC og Mac.


Dette kurset er produsert av Approve AS.
 

Relaterte varer