Microsoft Office 2007, komplett pakke - Nettkurs

Microsoft Office 2007, komplett pakke - Nettkurs
Varenr.
4421
Pris
kr 990,00 Eks. MVA

Kvantumsrabatt

Loading...

Kjøp nettkurs i MS Office 2007. Tilbud på nettkurspakke på norsk som lærer deg både Excel, Word, PowerPoint og Outlook. Kr. 990,- pr lisens. Se demo.

 

De nye Microsoft Office 2007 programmene inneholder flere nye funksjoner, og har fått et mer brukervenlig oppsett. Vi har laget e-læringskurs som hjelper deg å bli kjent med mulighetene til å kunne utnytte programmene best mulig.

 

 E-læringskursene i Microsoft Office 2007 tar ca 12 timer å gjennomføre. Kursene er delt inn i kapitler, som i sin tur består av flere temaer. I slutten av hvert kapittel finner du oppgaver, der du skal praktisere det du har lært deg.

 

 * I kurset om MS Excel 2007 får du vite hvordan du behandler celler, rader og kolonner som et regneark består av. Du lærer å skrive inn formler og funksjoner, formatere regnearket, sette inn diagrammer og ta utskrift.

 

 * I kurset om MS Word 2007 lærer du å formatere tekst, sette inn tabeller og illustrasjoner, utføre handlinger knyttet til sideoppsett, korrektur og referering, samt utskrift.

 

 * I kurset om MS PowerPoint 2007 gis det en oversikt over hvordan du lager en presentasjon, setter inn tekst og illustrasjoner samt legger til effekter og skriver ut støtteark.

 

 * I kurset om MS Outlook 2007 blir de fire hovedfunksjonene til Outlook presentert. Du lærer deg å skrive og administrere e-post, lagre og ordne kontakter, fylle ut kalender og lagre oppgaver.

Plattform: Nettkurset krever Flash installert og kan kjøres på PC og Mac.


Disse kursene er produsert av Chironmedia.