Om Nettkurs24.no


Nettkurs24.no er en nettbutikk som selger nyttige nettkurs til fornuftige priser. Nettkurs24.no har et bredt utvalg av nettkurs til både bedrifter og privatpersoner. Nettkurs24.no er eid av Norsk Interaktiv AS.

Våre nettkurs
Nettkurs24.no tilbyr nyttige nettkurs til fornuftige priser. Vi utvider stadig produktsortimentet innenfor ulike fagområder, og vi er spesielt stolt over å være den første til å tilby nettkurs som omhandler offentlige anskaffelser. Dette er nettkurs som øker sannsynligheten for at leverandører vinner frem i konkurranser, og som hjelper innkjøpere med å velge rett leverandør. Du finner alle våre nettkurs i kursmenyen på forsiden.

 

Nettkurs24.no
Nettbutikken Nettkurs24.no ble lansert våren 2014, og er eid av Norsk Interaktiv AS. Norsk Interaktiv AS ble etablert i 1997 og er i dag et sterkt fagmiljø med 10 ansatte fordelt på kontorer i Oslo og Kristiansand.

 

Norsk Interaktiv AS tilbyr både skreddersøm av nettkurs og ferdigutviklede kursmoduler, og besitter sterk pedagogisk kompetanse. Selskapet har egne IT-utviklere, og et betydelig nettverk av eksterne samarbeidspartnere for bl.a. videoproduksjon, utvikling av multimedialt innhold og "blended learning"-leveranser.

 

Norsk Interaktiv AS har vunnet en rekke kunder blant Norges 500 største selskaper som Posten, VY, Hafslund, DNB, Nettbuss og profilerte selskaper som Peppes Pizza, Viking Fottøy, Jensen Senger m flere.  

 

Lokasjon
Nettkurs24.no er en nettbutikk med administrativt personale i Kristiansand og Oslo. For nærmere kontaktinformasjon, gå til vår kontakt side.

 

Velkommen til Nettkurs24.no - nettbutikken som gir deg nyttige nettkurs til fornuftige priser