Nettkurs24.no - gir deg mange nyttige nettkurs

Nettkurs24 er en nettbutikk som tilbyr kvalitetskurs innen HMS, offentlige anskaffelser, Microsoft Office, elektroforskrifter, sjåføropplæring mm. Se demo.

Vi i Norsk Interaktiv har laget e-læringsprogrammer for en rekke av de store selskapene i Norge i over 20 år. Samtidig har vi sett at disse skreddersydde nettkursene har gitt resultater og at mange flere burde ha tilgang til disse. Dette er nå mulig gjennom vår nettbutikk, Nettkurs24.

Nettkursene er enkle å bruke og tilgjengelige 24 timer i døgnet. De kan kjøres både på PC, Mac og flere også på nettbrett (sjekk i kursbeskrivelsen). Har du kjøpt et kurs er det er bare å logge deg på med tilsendt brukernavn og passord, så er du i gang.

 

Kunnskap for fremgang

Nettkurs24.no tilbyr nyttige, lønnsomme nettkurs til både bedrifter og privatpersoner. Nettkurs24.no har et bredt spekter av nettkurs, blant annet innenfor HMS, Microsoft Office, offentlige anskaffelser, elektroforskrifter og yrkessjåførteori.

Flere av nettkursene er laget av Norsk Interaktiv sammen med noen av landets fremste fageksperter. Andre kurs er laget av våre partnere.

-Vi har jobbet med e-læring i veldig mange år, og det er godt å kunne tilby nye kvalitetsprodukter til en pris som ikke bare er forbeholdt de største bedriftene. Med Nettkurs24.no lanserer vi nyttige nettkurs til fornuftige priser- sier gründeren av Norsk Interaktiv AS, Tor Jan Tønnesen.

Vårt klare mål er at du som bruker skal oppleve våre nettkurs som nyttige og at de gir deg kunnskap og kompetanse for fremgang. 

Ta en titt i kursporteføljen over, kikk på demoer og bestill gjerne ditt første e-læringsprogram fra Netturs24.

Lykke til!